Autoverzorging zoals het moet!
INFO

Time2Shine is opgericht medio 2009 door Bart Rooijakkers als een eenmansbedrijf. Dankzij Bart zijn passie voor auto's heeft hij het detailen (poetsen met ongelofelijke resultaten) tot een hoog niveau gebracht. Zo hoog zelfs dat hij de stap nam om er zijn bijberoep van te maken. Als detailer maakt Bart enkel gebruik van de beste producten van diverse merken o.a. Monello, Menzerna, 3M, Poorboy's World, Wolfgang, Dodo Juice ... Deze product keuze is zeer belangrijk voor het behalen van het beste resultaat. Hierdoor staat Time2Shine ook steeds garant voor een goed resultaat.

Waarom zou u nu voor Time2Shine kiezen ?
Voor velen is het idee om geld uit te geven aan een autodetail absurd. Vooral omdat het door de carwash halen van een auto zo gemakkelijk is, tevens zijn er zoveel produten beschikbaar dat je het ook makkelijk zelf kan doen, toch? Denk daar toch maar eens goed over na, de beste producten zijn niet zomaar overal te verkrijgen. Tevens kost het detailen veel tijd (6-8 uur), dus gemakkelijk zal je zelf nooit een gelijkaardig resultaat behalen. Laat het daarom over aan de pro's. Time2Shine gebruikt enkel de beste producten voor uw wagen en gaat steeds te werk volgens een vaste volgorde; de wagen wordt volledig gewassen, geen kiertje slaan we over.Daarna zal het lakwerk worden gezuiverd en gepolijst om een mooie diepe glans te verkrijgen, als laatste zal de lak beschermd worden met een wax. Bovendien zal de wax, na een Time2Shine behandeling, het vuil van uw wagen houden wat onderhoud achteraf een stuk vergemakkelijkt

Tevens staat Time2Shine garant voor een persoonlijke aanpak. U zal steeds de juiste tips krijgen om na een behandeling u wagen in top conditie te houden. Tevens gebeurt bij Time2Shine alles in overleg met u, de klant. U had graag ook het interieur gedaan, geen probleem. U houdt niet van glimmende banden, geen probleem! Het motorcompartiment is nogal vuil, ook dit is geen probleem. Time2Shine garandeert steeds een vlekkenloos resultaat!

Met vriendelijke groeten,

Bart Rooijakkers.